Yay for ČT2
Normálně tuhle intelektuálskou televizi nesnáším, protože na ní dávaj hrozně nudný pořady pro lidi, co maj moc volnýho času. Každopádně jsem tam dneska ve dvě přepla a co nevidím, poskakuje tam ten chlápek z The Hives. Společně s ním šílenej kytarista napravo (brutální ponožky! Eddie Argos by měl radost.), šílenej kytarista nalevo, basáka jsem moc nepostřehla, zato bubeníka jo, protože ho kamera zabírala na konci každýho songu, jak padá vyčerpáním. =P
Naprosto nejlepší byl ale frontman se svojí chabou francouzštinou a příšerným anglickým přízvukem. Francouzi byli z jeho hlášek občas dost zmatený a nemůžu se jim fakt divit. "Ať si dá vaše levá ruka rande s pravou" by rozhodilo každýho.=D A jelikož jejich dinosauří album už mám, stahuju si teď Veni Vidi Vicous. Doufám, že to bude podobnej nářez.
Možná že si dám práci s tím, abych si ještě něco o Hives našla (třeba jak se jmenujou) a postla to sem, ale není to moc pravděpodobný, musím totiž číst Hrozny hněvu na pondělní literaturu. Zábava. =/
np: Radiohead - Sit Down. Stand Up. (Snakes & Ladders.)
We can wipe you out anytime...
3 komentáře:
joo, to bylo dobrý..jako vždy....zpěvák se jmenuje howlin´ pelle amquist a byl sexy (jako vždy) =)
já to nevidělaaaaaaaa......argggghhhh!!!! ale babička stála ve dveřích a hned: baruš znáš ty hivez? (hrozně se jí líbil pelle...prostě sme jedna rodina:D)
tee: dík, o tom howlin' sem veděla ale pelle mi jaksi uniklo. Nemůžu nesouhlasit =D
indie girl: přišlas o hodně =/ Každopádně rodina dobrá, u nás na to docela matka koukala s otevřenou pusou =D
Okomentovat